Facebook Instagram

Beoordelingen van Fenicie Libanees Restaurant Purmerend

Recente recensies van Fenicie Libanees Restaurant Purmerend

5 sterren na 141 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bijzonder gevarieerde smaaksensatie. We zijn lekker uit eten geweest, maar dan in eigen huis. Snelle bezorging

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd. Goed verpakt met aandacht voor milieu. De kwaliteit van het eten is zoals altijd uitmuntend.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer fantastisch

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

wij hebben super lekker gegeten samen met mijn moeder van 90jaar die was zeer verrast van al dit lekkers

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, de porties waren voldoende en net zo mooi opgemaakt als in het restaurant.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer supergoed verzorgd! Heerlijk gegeten

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 3de keer dat we van de thuisbezorgd mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Het was helemaal TOP. We hebben met 4 personen enorm genoten! Van een bijzondere smaken en goed uitgebalanceerd. Een dikke aanrader voor fijnproevers. Klein foutje met de bezorgtijd 20 min. te vroeg. Maar de kwaliteit maakte dit helemaal goed.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het Mazza Knaller menu was weer heerlijk! Ook goed is dat er af en toe enkele gerechten veranderen, voor de variatie. Top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastic food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede smaak, een echte aanrader.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren erg verrast en het heeft goed gesmaakt, goede balans in smaken!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Door gebruik van alleen maar verse producten hebben wij thuis genoten van een heerlijke smaaksensaties. Het was hoogstaand!!!!! Dank hiervoor

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken, goed gevarieerd, meer dan genoeg, leuk opgemaakt. Echt genieten!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten zeg. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt ontzettend lekker. Dank jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd stipt op tijd bezorgd, alles ziet er mooi uit en is als gewoonlijk héérlijk!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het 11 mazzas menu was heerlijk maar leen overzicht met de namen van de gerechten en een opwarminstructie ontbrak. Dat zou het helemaal compleet maken.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten als altijd! Bezorging keurig op tijd. Sommige warme gerechten zijn wel wat afgekoeld, maar evengoed lekker

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende smaken, alles was heel erg lekker en wij hebben er echt van genoten. Ook mooie kwalitatieve verpakkingsmaterialen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hadden het menu met vlees en werden verrast met nieuwe gerechtjes. Alles super verzorgd en erg lekker. Echt een feestje!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles even vers. Vlees prima kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd, goede verpakking, fijn gepresenteerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de Mazza knaller, wat was dat lekker!! Heerlijk genoten van de verschillende gerechtjes en zo mooi verzorgd allemaal. De fles witte huiswijn maakte het helemaal compleet. Top!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker! Zag er allemaal enorm mooi uit.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het mazza menu! Zeker voor herhaling vatbaar. Behalve dat het lekker was, zag het er ook mooi en verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en keurige afhandeling per telefoon en online. Bestelling werd keurig volgens afspraak op tijd gebracht. En daarna...... SUPER lekker gegeten in combinatie met de heerlijke wijn die er bij zat!!!! Er was echt aandacht aan de gerechten besteed: er zat zelf een viooltje op (het oog wil ook wat). Dank opnieuw Fenicie: top restaurant!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk top, heerlijk gegeten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker Maar mag de volgende x wel warmer worden bezorgd

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker en genoeg!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde kwam exact op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger die helemaal naar boven kwam om de tasjes af te leveren. De kwaliteit van de gerechten was heel goed en de smaak uitstekend. We hebben heerlijk gegeten. Toprestaurant!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ruim op tijd, het was veel en heerlijk! De smaken zijn fantastisch en de gerechten zijn prachtig opgemaakt; bijna zonde om op te eten. De gerechten zijn goed verpakt in afbreekbare verpakking - dat is een grote plus.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Netjes op tijd en alles goed ingepakt😉

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben fantastisch gegeten, mooi aangeleverd met een persoonlijk briefje erbij. Enige was dat de warme gerechten een warmtesticker zouden moeten hebben maar die zat er nergens op. Gewoon het eea in de oven gedaan en het heeft heerlijk gesmaakt! Wij kunnen niet wachten tot we weer in het restaurant kunnen komen eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten! Zoveel bijzondere smaken, dat smaakt naar meer. De bijgeleverde wijnen maakten het compleet. Wij gaan zeker weer afhalen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Fenicie levert constant kwaliteit. Vandaag Awarma Bl'beid geprobeerd, echt lekker en een aanrader.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij dat jullie een vestiging in Purmerend hebben. Heerlijk eten en goede service! Niet alleen in het restaurant maar ook nu met de afhaal/bezorging. Het is niet de vraag of we terug komen.. maar hoe vaak we terug komen!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, prima verzorgd! Dozen vol mezze, alles even heerlijk. En zo konden we thuis toch feestelijk uit eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een jaar lockdown weer eens heerlijk thuis uit eten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer fantastisch!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk diner. Helaas waren de aubergines geblakerd en het bijbehorende vlees te droog. Hebben we niet genuttigd. De wijn was een heel goede begeleider.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben wederom genoten. De grote verscheidenheid aan kleine gerechten maakt het een heerlijke beleving. Hopelijk snel weer in het restaurant, anders komen wij weer afhalen!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, we wilden eens iets anders. Uitstekend bevallen, leuk om al die verschillende gerechten en smaken te proeven en zeker voor herhaling vatbaar. Bezorger ook keurig op tijd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was ontzettend smaakvol. Wij hadden de Mazza knaller - veel variatie en meer dan genoeg voor 2 personen! En ook nog een lekker wijntje erbij en een overheerlijk toetje. Zeker een aanrader! Jammer dat we niet in de buurt wonen, anders kwamen we dit vaker halen...

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Wel was onze vraag over de allergie totaal niet beantwoord. Dat was erg jammer, en zorgde voor eigen uitzoekwerk. Geef voortaan op de gerechten aan waar noten en/of andere allergien opzitten. Het is veel uitzoekwerk.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Beste Martine, bedankt voor de review :) , jullie gerechten zijn compleet noten vrij verzorgd vandaar dat er niks stond aangegeven. Graag tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd gebracht, super netjes voor de deur gezet en de meneer op afstand tot ik de deur open deed. Super vriendelijke meneer! Het eten was heerlijk!! En de verschillende gerechten waren prachtig opgemaakt. Echt een feestje om naar te kijken!! Fenicie bedankt!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor uw bestelling en review! Graag tot snel

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten snelle bezorgservice

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat je de uitleg bij de gerechten niet hebt zoals in het restaurant. Dus soms vraag je je af wat het precies is 😂. Maar het was heerlijk en meer dan genoeg. En dat inclusief fles wijn en toetje. Gaan we zeker nog een keer doen.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Die ene ster boven ons restaurant zullen we maar zeggen :) Bedankt voor de mooie woorden!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Het was mogelijk om bij de mazza knaller een vegatarische variant en vlees variant te krijgen. We hebben er twee avonden van kunnen genieten. Zeker een aanrader.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u er langer van heb kunnen genieten ook! Graag tot snel!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende. Lekker om van alles en nog wat te proeven.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor uw reactie

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer we in het restaurant eten is het echt heerlijk! Helaas was het eten nu koud wat echt heel jammer is.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor uw feedback

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, besteld als verrassing voor de trouwdag van mijn ouders. Ze hebben genoten! Aanrader!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen bedankt voor uw bestelling!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten!!! Alles naar wens en we kunnen niet wachten om weer in het restaurant te mogen dineren.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt !

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:bedankt !

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb voor zaterdag besteld, dus ben benieuwd. In het restaurant genieten we altijd ontzettend van jullie lekker gerechten. Hopelijk kunnen we dat thuis voortzetten

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:bedankt voor uw recensie

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Porties waren groot, heerlijk eten. Wel wil ik graag opmerken dat ik had verzocht om een compleet veganistisch menu, er werd eerder mij via de mail verteld dat dit aangevraagd kon worden. Dit heb ik gedaan, desondanks zaten er nog best veel gerechten tussen met kaas... Wat natuurlijk niet veganistisch is. Dit was wel erg jammer! Als het niet mogelijk was om het menu compleet veganistisch te bereiden hadden we dat graag van te voren gehoord zodat we wijzigingen hadden kunnen aanbrengen in het menu.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Beste mevrouw , wat fijn dat de porties goed waren! dat is inderdaad niet helemaal de bedoeling uw aanvraag was ook inderdaad bevestigd , Veganistisch had dan ook zeker gewoon goed moeten zijn. Indien u ons even een whatsappje kan sturen naar 0299-416437 kunnen we hier een mooie oplossing voor vinden! Team Fenicie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker eten. شكرا 🙏🏼

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Nawar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch!!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Kim!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer dat wij Libanees hadden gegeten. Misschien is het een tip om op de deksels te zetten wat het is. Doordat wij niet precies wisten wat we aten (was een menu voor 2 personen) hebben we het nagerecht ergens tussendoor gegeten. Voor de rest lekker gegeten.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen Tinneke en bedankt voor de feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook dit Mazza menu was weer heerlijk! En altijd wat variatie in de gerechten. Een dikke aanrader.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Ja de menu's zijn echte toppers. Altijd lekker gevarrieerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer onwijs lekker. Geen negatief ding te bedenken. Lekker van smaak mooi opgemaakt kortom heerlijk

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Dankjewel Menno, en graag tot snel!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Eigenlijk alle gerechten zijn aanraders.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Eigenlijk wil je gewoon de hele kaart bestellen! , Fijn dst u genoten heeft !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald menu was echt perfect verzorgd. Heel uitgebreid thuis heerlijk uitgegeten met zoveel lekkere gerechten. Fenici menu is zeker een aanrader.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen en graag tot ziens !

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt sammy !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was te vroeg ook wel een keer fijn. Altijd super lekker door de kou was het wel minder warm maar dat vond ik niet erg

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor uw bestelling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was dit een heerlijk verassend diner. Echt voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Wat fijn om te horen. Bedankt en graag tot ziens !

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit en veel aandacht aan besteed. Erg lekker bovendien. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen dat u genoten heeft graag tot snel weer !

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt !

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ouders hebben genoten van jullie heerlijke smaakvolle gerechten. Zo ontzettend attent om er 2 flesjes bubbels bij te geven voor de verjaardag van mijn moeder. Mede door het heerlijke diner heeft zij een onvergetelijke verjaardag gehad. Vriendelijk bedankt

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Nogmaals van harte gefeliciteerd! , hopelijk kunnen we er bij de volgende verjaardag weer een groot feest van maken bij ons in het restaurant!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top! Ik kan niet anders zeggen. We rijden vanuit Alkmaar naar Purmerend om hier eten te bestellen en op te halen. Zo lekker is het 😋

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Jullie zijn van harte welkom , wat fijn dat u de afstand wilt afleggen dat doet ons veel plezier !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt verrukkelijk gegeten!!!!! Gaan zeker vaker bestellen! Wat een feestje om dit te eten in deze saaie tijd. BEDANKT!!!!!!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:jullie zijn van harte welkom !

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er allemaal goed verzorgd uit, smaken zijn heerlijk, maar verbeterpuntje is de temperatuur van de warme gerechten.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Beste mevrouw, Dit is inderdaad een aandacht punt, we hebben het wel zo opgezet dat u alle gerechten thuis nog gerust een tikkeltje kan opwarmen in de oven, of combi oven. Dit beïnvloed de kwaliteit niet. en de verpakking is er zeker geschikt voor!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor onze trouwdag 38 jaar een heerlijk menu bij jullie besteld. Het was echt heel lekker. Wij hadden de oven op 100 graden gezet dus de warme gerechten konden we ook rustig een voor een opeten. Wij komen zeker terug.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Mooi ! heel fijn om te horen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisterenavond de Mazza knaller besteld. Voor 55 euro voor 2 personen 11 warme en koude mezzes en een fles rode wijn. We hadden een tafel vol en alles was met liefde opgemaakt. Het oog wil ook wat als je thuisbesteld! En niet alleen het oog want het was allemaal heerlijk. Mooi gebalanceerde smaken en genoeg variatie in koude en warme mezzes. Wij zijn per direct fan van Fenicie.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:en wijn zijn fan van jullie, graag tot snel !

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij dit restaurant. Fantastisch lekker en gevarieerd, eerlijk eten. Een van de beste zo niet de lekkerste van Purmerend. Keurig opgemaakt in nette verpakking. Niet twijfelen, echt een aanrader zowel de mazzas als het vlees medium gegaard, mals rosé.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:heel erg bedankt voor de reactie, we doen ons best om jullie thuis hetzelfde gevoel te geven als bij ons in het restaurant!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

gister lekker gegeten van een gehaald diner thuis. doen we zeker nog een keer!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:altijd welkom!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en heerlijk gegeten! Hebben ook nog wat extra's gekregen omdat het voor de verjaardag van mijn man was! Echt een super service!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:fijn om te horen dat jullie genoten hebben. We zien jullie graag nog eens terug !

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En prettig personeel!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen bedankt !

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk. Allemaal verschillende gerechten. Een echte aanrader.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen dat jullie hebben genoten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijke gerechten!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Graag tot snel weer ! en bedankt voor de review

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is gelukkig net zo lekker als ik het restaurant, toch kan ik niet wachten tot jullie weer open zijn.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Mooie woorden !, Bedankt.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, ook onze kinderen vinden het een feestje als we bij Fenicie bestellen. Het is vers en puur eten en er wordt keurig rekening gehouden met allergieën.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Erg bedankt voor de review , we stellen het zeer op prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke borrelbox gehad met oud en nieuw.Te veel voor twee dus de volgende dag hadden we nog wat.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vers en heerlijke smaken.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Diana, en fijn om te horen dat jullie genoten hebben !

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

TOPKWALITEIT! met hoofdletters ja. Het ziet er niet alleen prachtig uit maar het is echt echt zalig eten. Probeer het een keer. Doen!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Dat horen we graag, en vriendelijk bedankt !

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerstmenu gehaald. Was heerlijk!!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Wat leuk dat jullie besteld hebben ! . Graag gedaan en tot snel

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Duidelijke beschrijving voor het serveren cq warm houden hoofd- en nagetecht. Heerlijk gegeten, fantastische smaken. Aanrader!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Graag gedaan !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer echt super ! Was bang dat het minder lekker zou smaken als bij jullie in het restaurant maar dat was zeker niet het geval Bedankt

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Beste Britt, Kwaliteit handhaven vinden wij erg belangrijk! graag tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! Net zo lekker als toen we bij jullie in het restaurant kwamen eten!!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Guido, hopelijk is deze narigheid snel voorbij en kunnen we jullie weer verwelkomen bij ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker heerlijk maaltijd echt een hele ontdekking van smaken zeker te herhalen dank je wel fenice

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten zo blij dat dit restaurant bezorgd! Het kan wel nog warmer bezorgd worden maar dat kan altijd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben verslaafd aan de Hummus en Labneh, zo ontzettend lekker met het Libanese platbrood. Ik bestel het elke week!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de 2 persoons maaltijd van 27,50 p.p. Nog 2x extra libanese broodjes bijbesteld en 1x extra was ook genoeg geweest, maar nu nog lekker over. We hebben er met z'n vieren van gegeten, 2 volwassenen en 2 kinderen. De bezorging was ook top.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles kwam netjes en warm aan

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten qua smaak en kwaliteit was heerlijk alleen jammer dat de warme gerechten koud waren😕😕

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de mazzaknaller besteld en na het ophalen en uitpakken thuis kwam er geen eind aan alle bakjes met al die lekkere hapjes. Meer dan goed en voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten en fijn optijd bezorgd

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, verantwoord verpakt en goede Service :) bestellen altijd graag bij jullie

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt fantastisch lekker! Heerlijke smaak explosies en op verzoek hadden ze onze 2 favorieten toegevoegd aan het verassingsmenu gedaan!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mazza knaller besteld. Meer dan genoeg en erg lekker. Natuurlijk is zijn de warme mazza’s iets afgekoeld maar niet zeuren en even opwarmen. Dit is in deze tojd niet anders. Kan dit iedereen aanraden!! Puur genieten.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was overheerlijk. Zoals altijd heerlijke smaken en prachtig opgemaakt. Helaas zaten niet al mijn favorieten erbij, maar wellicht volgende keer weer wel! Een tip: even op de doos en stickertje met wat het is.. nu wisten we niet van alles wat het was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze eerste keer, maar is zeer goed bevallen, dus waarschijnlijk niet de laatste keer! Alles was lekker en van goede kwaliteit. Super! Het was alleen bij het afhalen nog niet gereed omstreeks het vooraf aangegeven tijdstip dus moest nog best lang wachten, maar de kwaliteit van het eten maakte dat helemaal goed. :)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verschillende hapjes, allemaal netjes bezorgd in bakjes, nog steeds warm. Echt een tip om een avond uiteten naar de huiskamer te brengen en weer is wat anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Altijd een weer feestje.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een plezier om hier te bestellen. Altijd goed eten, vrolijke bezorger en kwaliteit! Het is en blijft mijn favoriete restaurant en nu ook afhaalrestaurant. Bedankt voor het lekkere eten vanavond!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker. Voor twee personen het lunchpakket besteld met een flesje wijn. Alles smaakte heerlijk en was heel vers.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we lekker gegeten en net als bij jullie in het restaurant overvloedig. In een woord. GEWELDIG!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker alles

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Miguel!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echter super! Geweldige gerechten, smaak en presentatie.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn om te horen dat jullie hebben genoten !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer zeer goed verzorgd .

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor de review !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voor ons een eerste ervaring met de Libanese keuken en werden erg positieg verrast door de verschillende koude en warme tapas. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Jos graag tot snel !

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 10 gerechtjes besteld en ze waren allemaal even lekker. We hebben afgehaald en dan is de presentatie meestal niet zo mooi maar ook dat was dik in orde! Fijn dat het in composteerbare bakjes wordt gedaan.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Ja de composteerbare bakjes is inderdaad iets waar we graag over nadenken. Fijn dat het eten jullie ook goed gesmaakt heeft !

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Jen voor de review !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op fb staat op de foto bij mazze 4 kaasrolletjes, en een schep hoummous?, wij hebben 2x mazze besteld a 127 euro. Ik verwachtte 8 kaasrolletjes dus dubbele hoeveelheid van salades etc. Het is veel geld voor weinig eten vond ik, was wel erg lekker. De wijn waren ze vergeten, is alsnog bezorgt, dhr stond ons netjes te woord.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Fijn dat u genoten heeft en graag tot snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, verrassend lekker, super snel geleverd, alles keurig. Echt een aanrader!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Dennis, Fijn dat jullie genoten hebben graag tot snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne gerechten. Heerlijk gegeten en bezorging op tijd. Gaan we vaker doen.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt Hilde graag tot snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant, heerlijk eten en vriendelijk personeel!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:FIjn om te horen bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat je het thuis moet eten ivm Covid , maar als vanouds weer heerlijk gegeten. Blijft mijn favoriete restaurant in Purmerend.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Ja het is wel even wat anders inderdaad. Maar fijn dat jullie genoten hebben

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Zelfs bij afhaal, is het net zo lekker als dat wij in het restaurant eten!

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Topper graag tot snel weer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als altijd van erg hoge kwaliteit - smakelijk en zeker meer dan genoeg Avsolute aanrader

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Bedankt voor de mooie review

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst, behalve dat het eten goed smaakt wil ik benadrukken dat er goed is nagedacht over de verpakking. Ziet er verfijnd uit, een lust voor het oog. We zijn zeer zeer tevreden, heerlijk gegeten. Ook als we uit eten gaan, is het fantastisch. Jullie krijgen tien sterren van ons.

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Altijd welkom en bedankt voor de bestelling !

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk !

Reactie van Fenicie Libanees Restaurant:Graag gedaan !